Posts

Showing posts from February, 2016

HAPPY BORN DAY ANGGIE KESUMA DEWI (Just a simple letter)

HAPPY BIRTHDAY
ANGGIE KESUMA DEWI 
YOU ARE A KIND PERSON WHO HAVE A KIND HEART  LIKE SONG YUNHYEONG, KKK
BE A GOOD GIRL OKAY? YOU WILL ALWAYS BE MY GOOD BEST FRIEND FOR ME
SORRY IF I CAN'T GIVE YOU SPECIAL GIFT, I JUST WANT GIVE YOU MY HEART FOR ALWAYS CHEERING, LOVING, AND KEEPING YOU :D

SINCERELY LOVE,
MENTARI RIZKI EGAYANTI

FOR http://anggieekesumaaa88.blogspot.co.id/

Curhat Engga Penting (Aku jadi SINDEN)

Ahhh Annyeong! apa kabar para readers? Long Time No see yaa, uluh uluh udah bulan Februari aja nih, btw aku masih jomblo loh, hahaha ngga ada yang nanya yah. 

okay, kali ini aku cuma mau curhat kalo aku bakalan jadi sinden di acara sekolah, emm menarik banget yak. haha udah sih gitu aja, soalnya aku kangen nulis jadi, haha ngga ada yang nanya juga. 

okay, bye!